Warning: Undefined array key 0 in /customers/d/4/0/detandartspraktijkpurmerend.nl/httpd.www/wp-content/plugins/bold-page-builder/content_elements_misc/misc.php on line 109

Tarieven 2022

WAT KOST UW TANDARTS BEZOEK?

Onze tarieven zijn door de Nederlandse overheid vastgesteld. U kunt de tarieven bekijken via de website www.allesoverhetgebit.nl.

TARIEVENINSCHRIJVEN NIEUWE PATIENT

ALGEMEEN ADVIES

Weten waar u aan toe bent.

VRAAG EEN BEGROTING

Onze tarieven worden door jaarlijks door de overheid vastgesteld. Vraag een begroting op voor een te plannen behandeling om overzicht te krijgen in de kosten die deze behandeling met zich meebrengt.


VERZEKERINGSCHECK

Wij kunnen voor u controleren tot welke hoogte uw behandelingen gedenkt worden door uw verzekering. Tevens zien wij gelijk wat de hoogte van een eventuele eigen bijdrage zal zijn.


ZORG GOED VOOR UW GEBIT

Zorg dat u half jaarlijks op controle komt. Hierdoor kunnen wij vroegtijdig ingrijpen en behandelen. Dit scheelt aanzienlijk in kosten op de lange termijn. Een goede mondverzorging is letterlijk goudwaard. Zorg goed voor uw gebit.


Op onze factuur treft u alle verrichtingen van de behandeling terug aan de hand van codes. Als er materiaal- en techniekkosten zijn berekend, staan deze apart vermeld. Behandelcodes waar de materiaal- en techniekkosten van afzonderlijk berekend worden herken je aan het * achter de code. Materiaal- en/of techniekkosten worden 1 op 1 doorberekend.

De tandarts bepaalt in overleg met jou welke behandeling en welke daarbij behorende verrichtingen hij uitvoert. Verwacht de tandarts dat de behandeling meer gaat kosten dan 250 euro dan is hij verplicht om voor de behandeling een kostenbegroting te geven.

De overheid (in dit geval de NZa) heeft voor de verrichtingen een maximaal tarief vastgesteld; meer mag een tandarts niet in rekening brengen. Deze tarieven treft u op de website: https://www.allesoverhetgebit.nl/alles-over-kosten-en-vergoedingen/tarieven-2022


Maak een afspraak

Neem contact met ons op

Onze assistentes staan de gehele dag voor u klaar. Wij zijn te bereiken tijdens openingstijden op 0299-641451. Wilt u een afspraak afzeggen? Doe dit dan uiterlijk 24 uur van te voren via info@detandartspraktijkpurmerend.nl of telefonisch via onderstaand telefoonnummer.

Volg ons op

Social Media

Volg ons op social media voor tips en leuke weetjes over De Tandartspraktijk Purmerend.


Copyright door De Tandartspraktijk Purmerend. Alle rechten voorbehouden.

Wij zijn aangesloten bij de KNMT.

Wij zijn aangesloten bij de KNMT