Over ons

De tandartspraktijk is een algemene praktijk waar de patiënt centraal staat.

Via gemoedelijke benadering van de patiënt en warme inrichting streven wij er naar de patiënt op zijn/haar gemak te stellen en een zo persoonlijk mogelijke benadering te bieden. De kleinschaligheid van de praktijk zien wij als een belangrijke voorwaarde om dit doel te kunnen bereiken.

Het team bestaat uit tandarts M.R. Soederhuizen ,mw J.Grobben,mw S.Maessen en mw N.Dik preventie- assistentes die assisteren aan de stoel, maar tevens zelfstandig verrichtingen uitvoeren.Op zaterdag werkt tandarts  R.J de Groot met assistente M. Theune. Hiernaast zijn er 3  mondhygiënistes mevr M.Edel, mevr F. de Reuver en mevr D. Adolfs werkzaam, die zelfstandig haar praktijk voert, zodat de patiënten zoveel mogelijk onder een dak terecht kunnen.

Specialisatie van de praktijk zijn de chairside(cerec) kronen. Dit houdt in, dat de porseleinen kroon aan de stoel door de tandarts op de computer in 3D ontworpen wordt m.b.v. de modernste computertechnieken, direct gemaakt wordt en vervolgens in dezelfde afspraak bij de patiënt geplaatst wordt.

Het grote voordeel voor de patiënt is dat er geen vervelende afdruk nodig is want er wordt gewerkt met een digitale mondscanner. Tevens is de patiënt in een afspraak van ongeveer een uur klaar en gaat naar huis met een hoogwaardig porseleinen kroon .