Een schoon gebit

MONDHYGIËNIST

Met een gezond en verzorgd gebit kun je probleemloos eten en schaamteloos lachen en een gezonde mond bevat geen gaatjes, bloedt niet en ruikt niet. Onze mondhygiënisten of paro-preventieassistent zijn dé professionals die je niet alleen helpen een gezond gebit te krijgen maar vooral om die te behouden.
MAAK EEN AFSPRAAK

Er kan helaas nogal wat misgaan in je mond: gaatjes, ontstoken of teruggetrokken tandvlees, verkleurde tanden of een slechte adem. Allemaal mondproblemen die behandeld kunnen worden, maar nog beter is om ze te voorkomen. Een regelmatig bezoek aan de mondhygiënist of paro-preventieassistent is daarom erg belangrijk. Een mondhygiënist of paro-preventieassistent voorkomt en verhelpt namelijk samen met jou mondproblemen voordat ze kunnen ontstaan of verergeren.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op

Onze assistentes staan de gehele dag voor u klaar. Wij zijn te bereiken tijdens openingstijden op 0299-641451. Wilt u een afspraak afzeggen? Doe dit dan uiterlijk 24 uur van te voren via info@detandartspraktijkpurmerend.nl of telefonisch via onderstaand telefoonnummer.

Volg ons op

Social Media

Volg ons op social media voor tips en leuke weetjes over De Tandartspraktijk Purmerend.


Copyright door De Tandartspraktijk Purmerend. Alle rechten voorbehouden.

Wij zijn aangesloten bij de KNMT.

Wij zijn aangesloten bij de KNMT