Gaatjes?

VULLING

Wanneer een deel van uw tand verloren is gegaan of uw kies beschadigd is geraakt door tandbederf (cariës) dan bieden vullingen uitkomst. Met een vulling voorkomt u verdere pijn aan uw gebit en herstelt u de functie van de tand of kies.
MAAK EEN AFSPRAAK

De tandarts vraagt voorafgaand aan de behandeling of u verdoving wil. Na het inwerken van de verdoving zal de tandarts de kies of tand waar cariës in zit prepareren. Na de preparatie wordt de tand of kies “drooggelegd” d.m.v. een bekisting en wattenrollen. Bij ons in de praktijk maken we voornamelijk gebruikt van composiet. Dat is een vulmateriaal dat in meerdere kleuren toe te passen is. Wanneer de tand of kies is afgevuld moet hij nog afgewerkt worden en getest worden of de hoogte goed is. Daarna is de tand of kies klaar, wel nog even opletten voor de verdoving want die werkt nog even door.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op

Onze assistentes staan de gehele dag voor u klaar. Wij zijn te bereiken tijdens openingstijden op 0299-641451. Wilt u een afspraak afzeggen? Doe dit dan uiterlijk 24 uur van te voren via info@detandartspraktijkpurmerend.nl of telefonisch via onderstaand telefoonnummer.

Volg ons op

Social Media

Volg ons op social media voor tips en leuke weetjes over De Tandartspraktijk Purmerend.


Copyright door De Tandartspraktijk Purmerend. Alle rechten voorbehouden.

Wij zijn aangesloten bij de KNMT.

Wij zijn aangesloten bij de KNMT