Warning: Undefined array key 0 in /customers/d/4/0/detandartspraktijkpurmerend.nl/httpd.www/wp-content/plugins/bold-page-builder/content_elements_misc/misc.php on line 109

Inhuis op maat gemaakt

KRONEN EN BRUGGEN

Een kroon is een kunsttand- of kies die over je eigen tand of kies wordt gezet. Een kroon kan van materialen worden gemaakt. Bij ons in de praktijk maken we de kroon ter plekke van porselein in een afspraak. Doordat een kroon op maat gemaakt wordt ziet het er natuurlijk uit en past het mooi bij de rest van je gebit.
MAAK EEN AFSPRAAK

Doordat wij een speciale machine in huis hebben die ter plekke kronen en bruggen kan maken heeft u in een afspraak een passende op maat gemaakte kroon of brug. Tijdens de afspraak hoeft u niet te “happen” maar maakt de tandarts met een computergestuurd apparaat een afdruk. De tand of kies die voorzien moet worden van een kroon zal worden omslepen zodat de kroon (een porseleinen kap) over de stomp heen past.

Met een brug kan je een ontbrekende tand of kies vervangen. Een brug ‘overbrugt’ de lege ruimte waar de tand of kies ontbreekt. Een brug kan bestaan uit meerdere kronen aan elkaar. Als je één of meerdere kiezen mist kan een brug helpen om beter te kauwen. Ook voorkomt een brug dat de tanden of kiezen naast de lege ruimte scheef gaan staan of dat de tegenoverliggende kiezen uitgroeien. Maar vaker nog wordt er voor een brug gekozen als de lege ruimte stoort of als het er visueel niet zo mooi uit ziet.

Doordat wij een speciale machine in huis hebben die ter plekke kronen en bruggen kan maken heeft u in één afspraak een passende op maat gemaakte kroon of brug. Tijdens deze afspraak hoeft u niet te “happen” maar maakt de tandarts met een computergestuurd apparaat een afdruk van uw gebit. De tanden of kiezen die voorzien moeten worden van een brug zullen worden omslepen zodat de brug (twee porseleinen kappen en een zwevend deel) over de stompen heen passen.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op

Onze assistentes staan de gehele dag voor u klaar. Wij zijn te bereiken tijdens openingstijden op 0299-641451. Wilt u een afspraak afzeggen? Doe dit dan uiterlijk 24 uur van te voren via info@detandartspraktijkpurmerend.nl of telefonisch via onderstaand telefoonnummer.

Volg ons op

Social Media

Volg ons op social media voor tips en leuke weetjes over De Tandartspraktijk Purmerend.


Copyright door De Tandartspraktijk Purmerend. Alle rechten voorbehouden.

Wij zijn aangesloten bij de KNMT.

Wij zijn aangesloten bij de KNMT